Nyheder

P3010633

Grejauktion i HOS 8. december

Auktionsliste for HOS auktion 8-12-2022

Velkommen til HOS’s auktion.

Vi har fornøjelsen at udbyde et bredt udvalg af fiskegrej på vores auktion, her er virkelige gode ting til meget billige penge, kom selv og se.
Eftersyn foregår 8/12 kl. 19-20
Auktionen starter kl. 20.00

keyboard_arrow_right Læs mere
DSCF1481

Nye gydebanker i Ll. Hansted Å nedstrøms Egebjerg Sø

Onsdag den 16. november har vi mellem kl. 7 og 13 udlagt 3 store gydebanker bestående af i alt 60 kbm grus og 2 kbm marksten. Vi havde tidligere, lørdag den 5. november, forsøgt udlægning, men på grund af et teknisk sammenbrud på en lastbil og utilstrækkelig maskinkapacitet, var det blevet ved forsøget.
I mandags ryddede Hans og undertegnede de træer, der stod i vejen for maskinernes adgang til arbejdsområderne. Det drejede sig om selvsåede ahorn og pil, heldigvis af moderat størrelse.

keyboard_arrow_right Læs mere
DSCF1436

Horsnæs Cup 2022

Der er tale om Horsens og Omegns interne fiskekonkurrence i foreningens vande og kysten mellem Århus og Vejle. Konkurrencen løb i år over fredag den 7. til søndag den 9. kl. 16. I denne weekend er der flere andre tilbud om fiskekonkurrencer, men tilmeldingen til vores egen var alligevel pæn, og fisk blev der da også fanget, om end der først nu er begyndt at komme rimeligt med vand i vore vandløb og dermed havørredopgang.

keyboard_arrow_right Læs mere
20220921 173808

Fluen er udkommet (1)

Fluen er udkommet.
Du kan læse om, hvad der er sket, og hvad der skal ske i HOS.

keyboard_arrow_right Læs mere
Mahdi Gedde1

Fluen er udkommet

keyboard_arrow_right Læs mere
IMG 3467 2

Fra foreningsturen til Trend

Nordjylland kalder 2022 – ”vi vader jo i fisk!...”
Det er nok en overdrivelse, men der blev fanget mange fisk på vores årlige klubtur til det nordjyske i år. Over 40 havørreder og bækørreder i alt blev det til for vores deltagere. Hen over ugen var der 6 af vores medlemmer afsted på skift i det lejede sommerhus i Trend.

keyboard_arrow_right Læs mere