Steen 46Cm
Gruppebilled
Henrik 49 Cm
53 Cm Pighvar

Foreningstur til Vejers efter pighvar

Den 5 maj tog Horsens og Omegns Sportsfiskerforening på klubtur til Vejers Strand, i håbet om at fange nogle pighvar.

Steen Andreassen og Jørgen Dam startede fiskeriet fredag morgen på Vejers Strand i kraftig dis, meget let vind og strøm, ideelle forhold skulle det vise sig. Vi fiskede begge en kendt plads af og efter et par timer fik jeg et godt hug helt yderst i kastet, lidt atypisk.

Det viste sig at være en pighvar på 53 cm, 2,8kg; Kanon fisk, jeg bar den tilbage til bilen og begyndte at fiske  strækningen ud for bilen, efter en halv times tid, kom en skikkelse gående ud af en tiltagende havgus, hen imod mig med en fisk hængende langs siden, nærmest en helt filmisk scene.    

Det var Steen, han havde fanget en pighvar på 46 cm og 2,2kg. ikke langt fra, hvor jeg fik min. Sikken start på turen, jubi!

Efter en middagspause tog vi til Børsmose strand, her var der dog rigtig mange andre fiskere, så vi besluttede, det var det for den dag.

Lørdag fik vi besøg af Henrik Nikolajsen og Jens Quorning, vi startede igen fiskeriet ved Vejers Strand, ganske kort tid efter fangede Henrik en rigtig fin pighvar på 49 cm og Jens fulgte trop en halv time senere med en fisk på 41 cm.

Det blev ikke til flere pæne pighvarrer den dag, dog tabte vi nogle ganske pæne.

Søndag gik turen hjemad, dog lige med et par timers fiskeri efter vi forlod campingpladsen.

Udover de nævnte pighvarrer fangede vi flere mindre og nogle rødspætter.