IMG 3467 2
IMG 3495 2
IMG 3511 2

Fra foreningsturen til Trend

Langt de fleste ørreder der blev fanget på kysten – alle, uden undtagelse , under målet. Topscoren blev Mick der på små 3 timer landede 19 havørreder. De fleste hug faldt på den samme plads, Næsbydale, og alle på fluer. Flere andre kystpladser blev afprøvet med mindre succes. Men vi fik set mange fisk!

 

Så Limfjorden viste sig fra sin bedste side med masser af fisk, men også sin værste; på alle pladser blev der talt mere end 30 havørredgarn i horisonten. Der må blive taget mange af de værdifulde ynglefisk til Simested, Lærkenfeldt, og Karup å i disse net. Måske noget for forbundet at arbejde med…

 

Også i Trend å lykkedes det et få fisk på land. Dog i noget mindre antal. Den største var en 58cm’s havørred taget af Steen taget på skumflue i skuringen. Lars mistede også en flot fisk på 3-4 kg lige på netkanten.

 

Der var svære forhold i åen med højt solskin og lav vandstand de fleste dage, og med den konstante østenvind, vi havde i ugerne op til, var fiskene i åen ikke specielt villige. Der var også lige klippet grøde, så flere steder var der få skjulesteder for fiskene. Der kom lidt regnbyger i løbet af ugen, men de flyttede ikke nok vand til at skabe den store røre blandt fiskene i åen.

 

Historierne går langs Trend å på at den kolde vinter for 2 år siden har gjort at skarven tog godt for sig af de små fisk, men det tyder også på at næste år, kunne blive en god sæson.

 

Heldigvis har vi allerede booket sommerhuset i Trend i uge 36 i 2023, og alle HoS medlemmer er velkomne til at tage med igen!